Press "Enter" to skip to content

HP 14-bs092nd Laptop Review (Nederlands)HP 14-bs092nd; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://bit.ly/2wgZZQW

Met de HP 14-bs092nd op schoot ga je altijd en overal aan de slag met basistaken als tekstverwerken en webbrowsen. Met zijn 14 inch past de laptop ook makkelijk op het tafeltje in de trein en houd je ruimte over in je tas. Je gaat snel verder waar je gebleven was, want de 128 GB SSD start de laptop in ongeveer 15 seconden op. Uitgewerkt? Met een batterijduur tot 11 uur kom je vergaderingen of colleges door en kijk je op de terugweg de van tevoren gedownloade Netflix aflevering op het anti-glare scherm. Eenmaal thuis luister je een audioboek door je bluetooth speakers draadloos met de laptop te verbinden.

source

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *