Press "Enter" to skip to content

Acer Chromebook R11 CB5-132T-C11U Laptop Review (Nederlands)Acer Chromebook R11 CB5-132T-C11U; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://bit.ly/2wgRXYg

De Acer Chromebook R11 CB5-132T-C11U gebruik je zowel als tablet als laptop. Handig voor als je onderweg bent naar school of werk. Door het toetsenbord 360 graden om het scherm te klappen, gebruik de Chromebook als tablet. Met het touchscreen swipe je eenvoudig door al je bestanden en apps. Dankzij het Chrome OS besturingssysteem is je laptop binnen enkele seconden opgestart. Door in te loggen op jouw Google account heb je overal direct toegang tot jouw bestanden in de cloud. Hier sla je ook nieuwe bestanden op waaraan je hebt gewerkt. Met de ingebouwde virus beveiliging en de online back-up van al je bestanden werk je veilig met een Chromebook.

source

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *