Press "Enter" to skip to content

Lenovo Legion Laptop Review (Nederlands)Lenovo Legion; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://bit.ly/2w0djF0

Met de Lenovo IdeaPad Y520 bewerk je video’s en speel je games als Overwatch op hoge instellingen. De NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart zorgt namelijk voor goede grafische prestaties en vloeiende bewegende beelden. Met de krachtige Core processor en het werkgeheugen van 8 of 16 GB werk je met meerdere programma’s tegelijkertijd en voer je zware berekeningen snel uit. Start je games en apps in een paar seconden op dankzij de PCIe SSD, die nog sneller is dan een normale SSD. Je favoriete titels bewaar je naast je muziek en films op de 1 TB harde schijf. Ga je helemaal op in een level en begint het donker te worden? Dan speel je gewoon door op het verlichte toetsenbord.

source

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *