Press "Enter" to skip to content

Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP Laptop Review (Nederlands)Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://bit.ly/2wgM0KI

De Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP gebruik je voor al je dagelijkse digitale taken. Gebruik de 2-in-1 als laptop of tablet door het toetsenbord 360 graden om het scherm te klappen. Dankzij het Chrome OS besturingssysteem is je laptop binnen enkele seconden opgestart. Door in te loggen op jouw Google account heb je overal direct toegang tot jouw bestanden in de cloud. Hier sla je ook nieuwe bestanden op waaraan je hebt gewerkt. Met de ingebouwde virus beveiliging en de online back-up van al je bestanden werk je veilig met een Chromebook.

source

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *