Press "Enter" to skip to content

HP Envy X360 Laptop Review (Nederlands)HP Envy X360; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://bit.ly/2wSiA5O

De HP Envy X360 15-bp003nb is een 15,6 inch laptop die je in verschillende standen gebruikt. In de normale laptopstand ga je aan de slag voor school of werk je in je Office programma’s. Met deze laptop bewerk je ook wat simpele vakantiefoto’s om ze met al je vrienden en familie te delen. Dankzij de 256 GB SSD ga je direct aan de slag. Je klapt het beeldscherm tot 360 graden om het toetsenbord heen, zodat je hem ook als tablet gebruikt. Zo teken je wat creatieve uitspattingen op het touchscreen. Of swipe je eenvoudig door je social media kanalen als je ‘s avonds op de bank zit.

source

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *